Apple TV tips & Tricks

Posted · Add Comment

Uanset om du har fået et Apple TV nu de er blevet lidt billigere, eller har haft et i noget tid, så kan det være godt med lidt tips & tricks til dette stykke Apple tilbehør.

Apple TV er en nem måde at få film, musik og billeder over på sit fjernsyn. Og det hele styres med en lille simpel fjernbetjening. Apple kan godt lide at holde tingene simple, og derfor er det også ret indlysende hvordan man navigerer rundt og vælger ting, men faktisk er der en hel del skjulte tricks.

Navigation & Afspilning

– Hold “menu” knappen nede (ca. 3 sekunder) for at vende helt tilbage til hovedmenuen.

– Hold “select” nede under afspilning for at se valg for lydspor, undertekster, kapitler og eksterne AirPlay højtalere

– Tryk “op” under afspilning for at for info om det der spiller

– Tryk “ned” under afspilning for at få kapitelbaren frem. Med denne synlig kan du hoppe frem og tilbage mellem kapitler (vis der ikke er kapitler bevæger den sig 1/20 del ad gangen)

– Hold “select” ind i 5 sekunder for at få Apple TV

Netflix

– Når du står på en tv-serie oversigt kan du trykke “play” knappen for at det afsnit du står på. På den måde slipper man for at gå ind i detaljerne for serien er derinde klikke på “play” ikonet.

Hjemmeskærm

– Du kan flytte rundt på ikonerne på hjemmeskærmen ved at holde “select” knappen ned til ikonet begynder at vibrere. Derefter kan du flytte det rundt til en ny plads med navigationstasterne.

– Du kan skjule ikoner du ikke bruger ved at slå “Begrænsninger” til i indstillinger (Parental Control)

Hjælp til fejl

– Hold “menu” og “ned” inde samtidigt for at genstarte dit Apple TV

Hvis din fjernbetjening går ind og overtager andre Apple enheder kan du “parre” din med dit Apple TV. På den måde virker den kun til det Apple TV

– Hold “menu” og “højre” inde samtidigt i 6 sekunder for at “parre”

– Hold “menu” og “venstre” inde samtidigt i 6 sekunder for opløse parring.